Despre noi

Cum a început povestea noastră

Sunt Mihaela Baicu și consider că există momente când întâlnim acele suflete care ne schimbă viața!
Povestea noastră a început pe cer, când profesia de stewardesă m-a făcut să simt multă compasiune față de animăluțele speriate, care călătoreau în zbor alături de stăpânii lor.
 
Toate aceste întâlniri emoționante au trezit în mine sentimentul de protecție, care m-a determinat să le acord mare parte din timpul meu. Am hotărât să-mi dedic viața găsirii unei căi către inimile și stomăcelele animăluțelor de companie, pentru că am știut că grija și hrana sunt două dintre cele mai profunde limbaje ale iubirii.
 
Așa s-a născut Krause & Doggy – din dorința de a aduce bucurie și sănătate în viețile sufletelor necuvântătoare. Am ales să ofer o alternativă premium la hrana obișnuită pentru câini și pisici, fără a face compromisuri în ceea ce privește calitatea și nutriția. Suntem mândri să aducem pe piața din România produse certificate, create cu dragoste pentru o dietă cât mai echilibrată.
 
Ne dorim ca animaluțul tău să se simtă iubit și răsfățat în fiecare zi și să strălucească de fericire și sănătate. Povestea noastră continuă, iar tu faci parte din ea! Alege Krause & Doggy pentru a oferi animaluțului tău ceea ce și-ar dori să mănânce dacă ar avea darul vorbirii!

Pasiunea noastră

Cum ne dăm seama că facem bine ceea ce facem

Dacă la finalul unui zbor, pasagerii aleg să aplaude călătoria, satisfacția echipei noastre este transmisă non-verbal de către patrupezi.
 
Ne uităm cu bucurie la codițele care se învârt de bucurie când primesc mâncarea noastră delicioasă și la ochii strălucitori care exprimă mulțumirea. Aceste momente ne alimentează puterea de muncă și ne amintesc că ne putem îndeplini menirea ajungând întâi la voi, iubitorii de animale.
 
Fiindcă ne permiteți să facem parte din viața voastră și a animăluțelor voastre, dorim să vă mulțumim pentru fiecare comandă care v-a ajuns acasă de la Krause & Doggy. Susținând misiunea noastră, vă alăturați comunității iubitorilor de animale care împărtășesc aceeași pasiune pentru binele animalelor.

Nutriție pentru Animale

Nutriție de încredere pentru sănătatea și fericirea prietenilor tăi cu blană.

Produse de Îngrijire

Produse de calitate pentru îngrijirea completă a animalelor de companie.

Suport Profi

Suntem aici cu suport prietenos pentru toate nevoile tale legate de animalele de companie.

Happy Pets

Animale fericite și stăpâni fericiți – misiunea noastră este să aducem bucurie în viețile lor.

Prezența Krause & Doggy

Brand recunoscut

Krause & Doggy este un brand recunoscut și premiat, cu poziție superioară pe piața din România. Compania a fost prezentă în anul 2022 la expoziția Interzoo găzduită în Germania, în orașul Nuremberg. Evenimentul a reusit să concretizeze o serie de viitoare parteneriate strategice ce vor contribui la dezvoltarea unor produse superioare la prețuri accesibile tuturor. 

De ce Krause & Doggy?

Mâncare de calitate pentru animale

Ne propunem să îmbunătățim constant resursele de hrană pentru animăluțe și să le diversificăm meniul cu produse de calitate, care să le ofere energie și recunoștință.

food (1)

Varietate de gusturi

O gamă largă de arome și opțiuni pentru a răsfăța gusturile diferite ale prietenilor tăi patrupezi.

food2 (1)

Prețuri competitive

Oferim produse de calitate la prețuri accesibile. 

Imagine WhatsApp 2024-02-13 la 11.53.45_1a3e3b17 (1)

Gust excelent

Produsele au fost concepute pentru a satisface preferințele și nevoile alimentare ale animalelor de companie.